SodaStream

Spirit Urban & Workout

  • SodaStream Spirit Urban & Workout  limitált kiadású szett
  • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
  • Letisztult, stílusos megjelenés
  • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv

 

SodaStream Spirit Urban & Workout
A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el.  Az Urban & Workout egy limitált kiadású SodaStream szett, mely három BPA mentes palackot és egy tréning törölközőt is tartalmaz. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem kell a palackokat csavaroznod a szódagép használatához, csak egyszerűen be kell pattintani és már készíthető is friss szódavíz. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss szódavizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.


Red Dot Design Award
Egy dizájn tematikájú, pályázati rendszerű verseny. A legrégebbi, 1954 óta kiosztott díj a termékdizájn díj. A világ egyik legrangosabb design elismerését jelenti a cím birtoklása. A SodaStream Spirit készülékei 2017-ben részesültek az elismerésben!


Könnyű, egygombos mechanikus működtetés
A SodaStream Spirit Urban & Workout működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)


Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól
Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!


SodaStream Patronok

A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szódavíz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.
 

A csomag tartalma:

  • 1db SodaStream Spirit Black szódagép

  • 1db BPA mentes, nyomásálló műanyag palack 0,9 liter

  • 2db BPA mentes, My only Bottle palack 0,5 liter  

  • 1db SodaStream tréning törölköző

  • 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

RÖVID ÜZEMBE HELYEZÉSI ÚTMUTATÓ

SNAP-N-LOCK FUNKCIÓ

SNAP-N-LOCK FUNKCIÓ

A palackot nem kell többé betekerni, hála a csapózárnak.
MECHANIKUS ELV

MECHANIKUS ELV

Nem elemmel műküdik és nincs szükség semmilyen elektromos áramra.
MEGÚJULT KÜLSŐ ÉS BELSŐ

MEGÚJULT KÜLSŐ ÉS BELSŐ

Elegáns formatervezés minden részletre gondolva és rendkívül csendes üzemmód.