Olyan ajándékot keresel, ami nem fog porosodni?

Egyáltalán nem könnyű olyan megfelelő ajándékot választani, ami biztosan tetszeni fog, és ami nem fog a sarokban porosodni. Néha tétovázunk, hogy megfelel-e az ízlésünknek, máskor félünk attól, hogy teljes haszontalanságot vásárolunk, vagy akár olyat, ami már a személy birtokában van. És bár állítólag nem léteznek univerzális megoldások, van egy ajándék tippünk, amely minden otthonba megtalálja a helyét.

Tökéletes ajándék

A magyar emberek szeretik a buborékokat, akár tiszta szénsavas víz, akár ízesített italok formájában. Ha az ajándék várományosa még eldobható, egyszer használatos PET palackban "rángatja" haza, az üdítőket vagy a buborékos vizet, akkor kiváló lehetőség a SodaStream szénsavasító készülék ajándékozása. Ezt erősíti meg az IPSOS független felmérése is, amely szerint a SodaStream tulajdonosainak több mint fele kapta ajándékba, legtöbbször karácsonykor. 86%-k habozás nélkül megerősíti, hogy hetente többször, minden harmadik akár naponta is használja a készüléket. Szükség van még további érvekre, hogy meggyőzzünk arról, hogy a SodaStream szénsavas víz készítők tökéletes ajándékok? Itt vannak a többiek.


Praktikus

A nagy bevásárlások alkalmával a különböző élelmiszerek szinte megtölthetik a táskákat és csomagtartót egyaránt. Ezért felesleges még további kilogrammokat hozzáadni palackozott víz és italok formájában. Arról nem is beszélve, hogy a magyarországi csapvíz kiváló minősége miatt szó szerint pazarlás lehet. Azok, akik már kipróbálták a szénsavas víz otthoni elkészítésének lehetőségét, nagy elégedettséggel nyilatkoztak a felmérésben, amit minden bizonnyal egy másik érv is befolyásol. Egy liter SodaStream szénsavas víz elkészítése a szénsav erősségének mértékétől függően kb. 58 Ft-tól kezdődik, ami a szénsavas palackozott víz árához képest sokkal gazdaságosabb megoldás. A gázpalack kifogyása esetén után Magyarország-szerte a több mint 400 cserepont bármelyikében, vagy akár online megrendeléssel, és házhozszállítással egyszerűen cserélhető újra.

 

TIPP:
A SodaStream SPIRIT szénsavasító készülék könnyű kezelhetőségben,  funkcionalitásban és az elegáns dizájnban jeleskedik, amely elnyerte a Red Dot Award: Product Design 2017 díjat. A "Snap-Lock" rendszernek köszönhetően a palack felszerelése egyszerű és nincs szükség csavarozáshoz. A komplett készlet tartalma egy szénsavasító készülék, egy gázpatron, amely élelmiszertiszta-CO2 gázzal van töltve és egy újra felhasználható, teljes mértékben BPA-mentes szénsavasító palack, melynek térfogata 1 l.


Környezetbarát

Percenként több mint egymillió eldobható, egyszer használatos műanyag palackot adnak el világszerte. Ennek a mennyiségnek a legjobb esetben is csak az egyharmada kerül újra hasznosításra. Úgy gondolod, hogy nem tudod befolyásolni ezeket a riasztó számokat? Ennek az ellenkezője igaz. A SodaStream rendszeres használatával egy átlagos háztartás három év alatt akár több mint 2500 eldobható, egyszer használatos PET-palackkal és dobozzal csökkentheti a hulladék mennyiségét. Ha mondjuk átlagosan minden hatodik magyar háztartás rendelkezik egy SodaStream szénsavasító készülékkel, akkor három év alatt több mint 1,6 milliárdot "spórolunk meg". És ez a szám messze nem elhanyagolható.


TIPP: Egy mindenkiért

A SodaStream My Only Bottle nagyszerű megoldás utazáshoz, sportoláshoz és kiránduláshoz. A 0,6 literes térfogatának köszönhetően egyszerre kicsi és könnyű, a rozsdamentes kupakon található praktikus hurok megkönnyíti a szállítást és a kezelést. Rendkívül ellenálló, BPA-mentes Tritán anyagból készült, amely ellenáll az extrém terheléseknek, az akár 70 °C-os hőmérsékletnek és ütéseknek vagy karcolásoknak. A palack kék, rózsaszín és fekete színben kapható, a választékot egy sportkupakos türkiz változat egészíti ki.

Motiváció

A táplálkozási szakértők egyetértenek abban, hogy egy kis változtatásnak is nagy hatása lehet, ha hosszú távú. Ez vonatkozik az ivási szokásainkra is – ha „áttérsz” gyümölccsel vagy gyógynövényekkel ízesített szénsavas vízre, akkor már cukros italokban lévő cukor mennyiség bevitelével csökkenthetes a napi energia bevitelt. A SodaStream felhasználók tapasztalatai ezt minden esetben megerősítik – nekik köszönhetően folyadék beviteli rendszerük nemcsak egészségesebbé, hanem kreatívabbá is változott.

 

A SodaStream márkáról

A SodaStream az otthonod kényelmében, egyszer használatos palackok cipelése nélkül elkészített szénsavas víz specialistája, és az elfogyasztott literek számát tekintve az első számú szénsavas víz készítő.
A cég 1903-tól tartó megalakulásától kezdve az otthoni szénsavas víz és a hozzákapcsolódó tartozékok átfogó választékára összpontosított. Célja, hogy kellemes módot kínáljon arra, hogy otthonod kényelmében készítsd el saját pezsgésben gazdag vizedet, ahelyett, hogy idegesítő műanyag palackokat cipelgessél, majd műanyaghulladék-kupacokat a szelektív gyűjtőbe szállítsd. A készülék gombjának megnyomásával állíthatod be a szénsav erősséget és az így kapott pezsgő vizet, már csak friss gyümölcsöt kell hozzáadnod és kész is a csábító egészséges ital felesleges cukrok és édesítőszerek hozzáadása nélkül.  
A kényelem mellett minden SodaStream szénsavasító készülék használatával három év alatt akár 2500 üres, egyszer használatos PET palacktól védi meg a háztartásokat.

* Forrás: A vállalati adatok összehasonlítása a 2014-es palackozott víz piackutatással.

Zpět na SodaStream Blog