GÁZPATRON A HÁZI SZÉNSAVAS VÍZ ELKÉSZÍTÉSÉHEZ


A SodaStream az otthoni szénsavas vízkészítő CO2-vel töltött patronokat használnak működésükhöz, amik a vízben buborékfolyamokká alakul át, így adják a víznek a kívánt ízt és erősséget.

A gázpalack minden megvásárolt SodaStream készülék alapfelszereltsége, és egy gáztöltettel akár 80 liter szénsavas vizet is készíthetsz. A ténylegesen előállított literek száma attól függ, hogy milyen erősségű szénsavas vizet állítasz elő.

A kiürült patront a SodaStream hivatalos cserepontjain tudod kicserélni új töltött gázpalackra, és csak a gáz töltési áráért kell fizetni. Folyamatosan bővítjük a cserepontok számát, hogy minden nap közelebb legyünk vásárlóinkhoz. Jelen pillanatban Magyarországon több mint 410 értékesítési és cserepontot találsz.
 
Bármikor kicseréljük az üres CO2  patronod bármelyik kiskereskedelmi partnerünknél.

Kiürült a patronod?

Elérkezett a csere ideje

Kék patron esetén:
Csavard ki a készülékből az üres patront, és vidd el az egyik SodaStream cserepontba. Az eredeti SodaStream értékesítési és cserepontok mindig közel vannak hozzád. Cserepontjainkat országszerte, megtalálhatod kiskereskedői partnereinknél vagy valamelyik nagyobb üzletláncnál. Folyamatosan bővítjük a cserepontok számát, hogy minden nap közelebb legyünk vásárlóinkhoz. Az üresen visszavitt SodaStream patront átadod az eladó részére, és a gázutántöltés áráért egy újra eredeti SodaStream patront fogsz kapni, amivel akár további 60 liter házi szénsavas vizet készíthetsz el. Otthon becsavarod a megtöltött patront a szénsavasító készülékedbe, és már tudod is készíteni a saját szénsavas vizedet.

Rózsaszín patron
Emeld fel a patronrögzítő kart, majd vedd ki az üres patronod és vidd el az egyik SodaStream cserepontba. Az eredeti SodaStream értékesítési és cserepontok mindig közel vannak hozzád. Cserepontjainkat országszerte, megtalálhatod kiskereskedői partnereinknél vagy valamelyik nagyobb üzletláncnál. Folyamatosan bővítjük a cserepontok számát, hogy minden nap közelebb legyünk vásárlóinkhoz. Az üresen visszavitt SodaStream patront átadod az eladó részére, és a gázutántöltés áráért egy újra eredeti SodaStream patront fogsz kapni, amivel akár további 60 liter házi szénsavas vizet készíthetsz el. Otthon a beépített csatlakozót lezárod miután behelyezted a patront a készülékbe, és már tudod is készíteni a saját szénsavas vizedet.
 
Fontos információ!
Mind a két típusú patron elérhetőségét folyamatosan biztosítjuk!
Az új készülékeink (ART, TERRA, GAIA, E-Terra) kizárólag az új technológiájú rózsaszín patronnal működtethetők, míg a korábbi típusok (Spirit, Spirit one touch, Genesis, JET, Crystal) csak a kék színű patronnal működnek. Így cserekor minden esetben ellenőrizd, hogy a készülékednek megfelelő patront cserélted.. Amennyiben készüléked új típusúra cseréled, természetesen a régi gépedhez használt patront (kék) átcseréljük, az rózsaszín patronra normál patroncsere folyamataként.
Kiürült a patronod?

Bubis víz nélkül egy lépést sem

Tartalék CO2 gázpalack

Előfordulhat, hogy épp vasárnap ürül ki a patronod és épp vendégeket vársz, akiket szerettél volna friss szódával megkínálni. Ezen helyzetek elkerülése érdekében ajánlujk, hogy mindig legyen egy tartalék patronod is otthon. Így ha kiürült is az, amelyik a készülékben van, simán kicseréled és folytathatod a szóda készítést. Az üres patront pedig majd legközelebb kicseréled, amikor épp lesz utad a hozzád legközelebbi csereponthoz. A tartalék patron segítségével is akár 80 liter szénsavas víz készíthető.
Ne várd meg, amíg teljesen kifogy. CO2 tartalék patron

HOGYAN ISMERED FEL AZ EREDETILEG TÖLTÖTT SODASTREAM PATRONT?

Minden patronnak van egy szavatossági ideje illetve egy élettartama. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot.

Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei:
 

  • SodaStream logóval ellátott etikett a patronon
  • Védőfólia a szelepen

A SodaStream senki másnak nem adott engedélyt vagy jogot az általa gyártott patronok töltésére, illetve azok használatára más készülékekben, mint a SodaStream szódakészítő berendezéseiben.


Kizárólag az ezekkel az ismertető jegyekkel ellátott patronokkal garantáljuk a SodaStream készülékek biztonságos és megbízható működését. Az eredeti SodaStream patronok szigorú biztonsági szabályoknak kell, hogy megfeleljenek és minőségi ellenőrzésen kell, hogy átessenek németországi vagy hollandiai gyárainkban és töltőállomásainkon.

HOGYAN ISMERED FEL


Figyelem!

A SodaStream senki másnak nem adott engedélyt vagy jogot az általa gyártott patronok töltésére, illetve azok használatára más készülékekben, mint a SodaStream szódakészítő berendezéseiben.
 

Szeretnénk felhívni figyelmed, hogy amennyiben nem eredeti SodaStream patront használsz a SodaStream savasító készülékeibe, úgy a SodaStream semmilyen olyan kárért (sem vagyoni kárért, sem pedig testi épségben vagy egészségben bekövetkezett károsodásért) nem felel, amelyet a nem eredeti patron használata okozott. Aki nem eredeti SodaStream patront forgalmaz, de saját haszna érdekében a fogyasztók felé kompatibilis patronként megnevezett patront ad el vagy forgalmaz, e tevékenységéért saját maga tartozik felelősséggel.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a patron egy magas nyomás alatt lévő berendezés, amely nem szakszerű töltés vagy az elhanyagolt szigorú biztonsági előírásokat figyelmen kívül hagyott esetekben robbanást idézhet elő, s ezáltal súlyos egészségügyi vagy anyagi károkat okozhat.


HA NEM SODASTREAM PATRONRA CSERÉLTÉK SODASTREAM PATRONOD
Amennyiben megtévesztettek és ebből eredően nem eredeti SodaStream patront kaptál a cserénél, vagy nem eredeti SodaStream patront vásároltál, kérjük lépj kapcsolatba velünk az info@sodastream.hu e-mail címen vagy a +36 23 330 830 telefonszámon (hétköznap: 08.30 h - 17.00 h).

Vállalati logó
Vállalati logó SodaStream logóval ellátott borítás
Felső rész (a szelep körül)
Felső rész (a szelep körül) Sértetlen kék színű SodaStream logóval ellátott védőfóliával és a feltüntetett lejárati idővel
Dombornyomott felirat
Dombornyomott felirat SodaStream, vagy SodaClub dombornyomat a patron alján


 

Blog