FUSE Zöld, kék 2 x 1 l-es palack – mosogatógéppel kompatibilis

 • 2 db FUSE típusú palack készlet szénsavas víz készítőkhöz - mosogatógépben is moshatók
 • A természet jelképeivel a zöld és a sötétkék kellemes árnyalataiban
 • Anyaga: Tritán (BPA és egyéb káros anyagok nélkül)
 • A palack térfogata 1 liter
 • Kompatibilis az összes SodaStream otthoni szénsavasító készülékkel, kivéve a JET™, COOL™ a CRYSTAL™
Ez a tartozék kompatibilis a szénsavasító készülékemmel?
Javasolt fogyasztói ár
7490 Ft

Használati útmutató

Termék leírás

FUSE Zöld, kék 2 x 1 l-es palack – mosogatógéppel kompatibilis

FUSE típusú palack szett szénsavas vízkészítőkhöz - mosogatógépben is mosható
2 db nyomásálló italos palack szett otthoni SodaStream szénsavas vízkészítőkhöz. A természet jelképei a zöld és a sötétkék kellemes árnyalataival örömet okoz a családnak és vendégeknek. Készíts otthon szénsavas vizet a kényelmetlen műanyag palackok cipelése helyett.

A TRITAN anyagból készült univerzális SodaStream palack megoldja az állandó dilemmát, hogyan igyunk napközben, otthon, a munkahelyen vagy útközben anélkül, hogy egyszer használatos palackokkal és a keletkező műanyag hulladékkal kellene bajlódnunk.

Az új, többször használható palackkal mindig frissen csapolt víz lesz kéznél egész nap. A palack pont megfelelő méretű ahhoz, hogy elférjen a táskában vagy hátizsákban, és közben elegendő vizet biztosítson a szomjoltáshoz. A palackot egyszerűen lehet mosogatógépben mosni.

Alapvető specifikációk:
 • Űrtartalom: 1 liter
 • Palackok száma: 2
 • Felhasználás: alkalmas szénsavmentes és szénsavas folyadék tárolására
 • Tisztítás: Mosogatógépben is mosható (max. 70°C)
 • Anyag: Tritan (BPA- és egyéb káros anyagoktól mentes)
 • Használat: Alkalmas utazáshoz, kirándulásokhoz, sporttevékenységekhez, iskolába vagy munkába.
 
Kompatibilis minden otthoni SodaStream szénsavas vízkészítővel, kivéve JET™, COOL™ a CRYSTAL™ készülékeket.

Mi az a Tritan?
Ez egy egyedülálló műanyag, amely tulajdonságaiban az üveghez hasonlít, de megőrzi a műanyag előnyeit. Miben rejlik ennek az anyagnak a fő előnye? Az anyag nem veszi át a szagokat, nem színeződik el (nem sárgul), nagyon rugalmas és tartós, mosogatógépben is mosható (max 70°C), UV-rezisztens - hosszabb élettartamot biztosít az italoknak, és nem tartalmaz BPA-t vagy más káros anyagokat.

A palack élettartama a SodaStream szénsavas vízkészítőben történő használat során:
Soha ne használj sérült, deformált vagy más sérülés jeleit mutató palackot, vagy amelynek lejárt a használhatósági ideje, amely a palackon van feltüntetve. A palack használata szénsavas vízkészítőn kívül NEM korlátozott a használhatósági idővel.
 
Miért van lejárati idő a palackon?
A palack anyagának több éven át történő használat során hosszú távon és ismételten ellen kell állnia a CO2 gázpalackból származó nyomásának az otthoni szénsavas vízkészítőben. Az anyag, amelyből a palack készül, ennek következtében kopik és öregszik. Annak érdekében, hogy biztosan maximális biztonságot nyújtsunk, minden palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely közvetlenül a palackon található. SOHA ne használj palackot az otthoni szénsavas vízkészítőben a lejárati idő után, a határidő előtt cseréld ki egy újra, amely megbízhatóan szolgál majd még további évekig. A lejárt palackot a szénsavasításon kívül tovább használhatod. Csak tiszta szénsavas víz készítésére használd.

Soha ne használj sérült, deformált palackot vagy olyat, amelynek lejárt a használhatósági ideje, amely a palackon van feltüntetve.
Palack kompatibilitás
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Blog