JET Color triopack

Szénsavasító palackok
  • TriPack (3x 1l) palackok
  • Színkombináció: narancssárga/piros/zöld
  • Nyomásálló kialakítás
  • Hermetikusan záródó palackok
Ez a tartozék kompatibilis a szénsavasító készülékemmel?
Javasolt fogyasztói ár
6490 Ft

Használati útmutató

Termék leírás

SodaStream JET palackok

A SodaStream palackok nem csupán egyszerű vizes palackok, hanem szép kiegészítők és hű társaid lesznek a mindennapokban. Használd otthon vagy út közben minden nap reggeltől estig. A SodaStream JET palackok kissé alacsonyabbak szabályos henger alakúak.


Tudtad?

Egyetlenegy újratölthető SodaStream palack több ezer egyszer használatos műanyagpalackot képes helyettesíteni.


Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól

Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van! 


Stílusos palackok mindenkinek

A SodaStream szénsavasító palackokat többszöri használatra terveztük. Mindegyik palack BPA mentes, minőségi anyagokból készült és akár 3 évig is használható. A palackok hermetikusan zárnak, s így segítenek megőrizni a szóda szénsavasságát. Többféle méretben és számos színkombinációkban érhetők el.


SodaStream JET Color Triopack palackok

  • Űrtartalom: 3x 1,0 liter (0,84 l töltési szint) 
  • Narancs / Piros / Zöld színben speciális aljzattal és kupakokkal
  • Különleges nyomásálló kialakítás
  • Csomag tartalma 3 darab palack
  • Kompatibilis a következő készülékekkel: Play / Source / Genesis / Power / Jet / Spirit / Fizz / Dynamo / Pure / Revolution  
 


Figyelem!

Ne mosd a palackot mosogatógépben vagy 50 °C –nál magasabb hőmérsékleten. Soha ne használj sérült, deformált vagy lejárt szavatosságú* palackot.

*a palacknak hosszú ideig ismételten ellen kell állnia a patronból érkező gáz szén-dioxid-nyomásának. Ennek eredményeként ez az anyag, amelyből a palack készül, elhasználódik és öregszik. A biztonságos használat érdekében minden egyes palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely a palackra van nyomtatva. Lejárat idő után ne használd a palackot szénsavasításra! Kulacsként azonban nyugodtan tovább használhatod.
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Blog