My Only Bottle - Rózsaszin

Szénsavasító palack
  • Elegancia és egyedi stílus
  • Hermetikusan záródó palack
  • Nyomásálló kivitel
  • Praktikus kialakítás
Ez a tartozék kompatibilis a szénsavasító készülékemmel?

Használati útmutató

Termék leírás

SodaStream My Only Bottle

A SodaStream legújabb palack kollekciója. Egyedi, stílusos megjelenést biztosít, köszönhetően a nemesacél elemeknek. A csuklópántnak köszönhetően bárhol és bármikor használni tudod. Ints búcsút az egyszer használatos műanyag palackoknak.

Tudtad?

Egyetlenegy újratölthető SodaStream palack több ezer egyszer használatos műanyagpalackot képes helyettesíteni.

Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól

Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van! 


Stílusos palackok mindenkinek

A SodaStream szénsavasító palackokat többszöri használatra terveztük. Mindegyik palack BPA mentes, minőségi anyagokból készült és akár 3 évig is használható. A palackok hermetikusan zárnak, s így segítenek megőrizni a szóda szénsavasságát. Többféle méretben és számos színkombinációkban érhetők el.


SodaStream My Only Bottle - Rózsaszin

  • Űrtartalom: 0,6 liter, szénsavasítás esetén: max 450 ml
  • Egyedi, stílusos megjelenés
  • Különleges nyomásálló kialakítás
  • Csomag tartalma 1 darab palack
  • Rózsaszín, Nemeascél kupak, hordozó zsinór
 


Figyelem!

A palack mosogatógépben mosható maximum 55°C -ig. Ne tedd a palackot a fagyasztóba! Soha ne használj sérült, deformált vagy lejárt szavatosságú* palackot.

*A palack hosszú ideig ismételten ellen kell állnia a patronból érkező gáz szén-dioxid-nyomásának. Ennek eredményeként ez az anyag, amelyből a palack készül, elhasználódik és öregszik. A biztonságos használat érdekében minden egyes palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely a palackra van nyomtatva. Lejárat idő után ne használd a palackot szénsavasításra! Kulacsként azonban nyugodtan tovább használhatod.
Palack kompatibilitás
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

"My only bottle" - rózsaszín 

Az új típusú palack lehetővé teszi, hogy mindig legyen nálad víz, és bármikor újra tölthesd. A palack BPA-mentes műanyagból készült, mosogatógépben mosható és könnyen elfér egy kézitáskában vagy táskában. Kialakításának és lekerekített íveinek köszönhetően a PET palackok sokkal esztétikusabb változatát kínálja.
 
A " My only bottle " palack a SodaStream legújabb palack kollekciója. Egyedi, stílusos megjelenést biztosít, köszönhetően a nemesacél elemeknek. A csuklópántnak köszönhetően bárhol és bármikor használni tudod. A hermetikusan záródó fém kupak megakadályozza, hogy a friss víz vagy hűsítő kifolyjon, a kellően széles nyak pedig lehetővé teszi, hogy gyümölcs-, fűszernövény- vagy zöldségdarabkákat használj a víz ízesítésére.
Voda s sebou - růžová

Blog