Tartalékpatron QuickConnect

*Tipp: Soha nem fogynak ki a buborékok, ha tartasz otthon 3 palackot, és minden alkalommal egyszerre 2 patront cserélsz, így a szállítási költségen is spórolsz.

Termék leírás

Még nagyobb kényelem
 

Élelmiszer-minőségű CO2 gázzal feltöltött patronnal, akár 80 liter szénsavas vizet is készíthetsz. Kedvenc pezsgő italod elkészítése így nem csak praktikus, hanem gazdaságos is lesz. A gázpatron üresedése után a szabadalmaztatott QuickConnect rendszernek köszönhetően könnyen és egyszerűen kicserélheted. Nem kell mást tenned, mint a készülék hátulját kinyitni, a fogantyút felemelni, kivenni az üres patront és behelyezni egy új, telit – kattintsd be és már folytathatod a buborékos limonádé készítését.

A SodaStream ART, TERRA, GAIA, E-Terra készülékeink kizárólag az új technológiájú rózsaszín patronnal működtethetők.
 
A SodaStream filozófiája az, hogy az ügyfelek számára a legintuitívabb és legegyszerűbb módot kínálja a szénsavas vizet otthoni elkészítésére. Az élelmiszer-minőségű CO2-t tartalmazó tartály is újítást kapott. A csavarozásra már nincs szükség - az új patront Quick Connect rendszerrel láttuk el, melynek köszönhetően egy kattintással behelyezhető a készülékbe. Az új patron első pillantásra felismerhető – rózsaszín.

A patron a SodaStream tulajdonát képezi, szabadalmi bejelentés alatt áll és egyéb szellemi alkotásokhoz fűződő jog tárgyát képezi és kizárólag használatra kerül rendelkezésre bocsátásra.

Üres patron cseréje

Kifogyott a gáz a patronból? Nincs semmi baj, keresd fel a többszáz cserepontunk egyikét, vagy rendeld meg online partnereinknél.
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Blog