Üveg
Üveg
Élvezd a friss szénsavas vizet úgy, ahogy tetszik.
Az italom
Az italom
Készíts egészséges, ízletes italokat, és koktélokat.
Búcsú a műanyagtól
Búcsú a műanyagtól
Mondj búcsút a nehéz műanyag palackok cipelésének.

Crystal Black

Szénsavasító készülék
  • Letisztult, elegáns stílusú üvegpalackkal
  • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
  • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
  • Akár 80 liter szénsavas víz készítése 1 patronnal
Színes:
A csomag tartalma:
  •  1x SodaStream Crystal White szénsavasító készülék
  •  1x Stílusos szénsavasító üvegpalack (0,7l)
  •  1x Akár 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

Termék leírás

SodaStream Crystal

Prémium kategóriájú készülék. A SodaStream Crystal, abban különbözik az összes többi géptől, hogy a friss és kiváló minőségű szénsavas vizet valódi üvegből készült palackba készíti el neked. A SodaStream tervezői mindig azon törik a fejüket, hogy lehetne megszabadulni a csúnya és igen csak környezet szennyező műanyag palackoktól.
 

Könnyű, egygombos mechanikus működtetés

A SodaStream Crystal működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort se tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szénsavas vizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 80 liter szódavizet készíthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)
 

Maximális biztonság használat közben

A biztonságod érdekében, működésbe helyezés előtt az üvegpalackot egy szilárd fém tartáyba kell helyezned. A palack behelyezése és az adagoló lezárása után csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a vezérlőgombot.


SodaStream Patronok

A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból akár 80 liter szénsavas víz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.


Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól

Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!

Használati útmutató

1
Tekerd be a patront ...
Tekerd be a patront ...
2
Helyezd be az üveget ...
Helyezd be az üveget ...
3
Már élvezheted is ....
Már élvezheted is ....
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Blog