GENESIS WHITE - GREY

Szénsavasító készülék
  • Rendkívül vékony és stílusos kialakítás
  • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
  • Választható szénsaverősség
  • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
Színes:
A csomag tartalma:
  •  1x SodaStream Genesis White szódagép
  •  1x BPA mentes, nyomásálló műanyag szénsavasító palack 0,9 liter
  •  1x Akár 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

Termék leírás

SodaStream Genesis

A vékony és stílusos megjelenésű SodaStream Genesis White szinte minden konyhában megállja a helyét.  Helyezd be CO2 patront, töltsd fel megfelelő mennyiségű vízzel a BPA mentes palackot, csavard be az üveget és már nyomhatod is a gombot. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss szénsavas vizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.
 

Könnyű, egygombos mechanikus működtetés

A SodaStream Genesis White működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a buborékos vizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 80 liter szénsavas készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)
 

Stabil, biztonságos működtetés

A SodaStream GENESIS készülékeket egy speciális műanyag talapzattal tervezték, és hasonló elven került kialakításra a szénsavasító palack is. Ennek köszönhető a használat közben tökéletes stabilitás.
 

Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól

Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!
 

SodaStream Patronok

A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból akár 80 liter szénsavas készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.
1
Pattintsd be a patront
Pattintsd be a patront
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Blog