Üveg
Üveg
Élvezd a friss szénsavas vizet úgy, ahogy tetszik.
Az italom
Az italom
Készíts egészséges, ízletes italokat, és koktélokat.
Búcsú a műanyagtól
Búcsú a műanyagtól
Mondj búcsút a nehéz műanyag palackok cipelésének.

JET Antracit

Szénsavasító készülék
  • Manuálisan választható szénsaverősség
  • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
  • Vékony és stílusos kialakítás
  • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
Színes:
A csomag tartalma:
  •  1x SodaStream JET Antracit szénsavasító készülék
  •  1x BPA mentes, nyomásálló műanyag szénsavasító palack 0,9 liter
  •  1x Akár 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

Termék leírás

SodaStream JET Antracit

A SodaStream Jet Antracit egy mechanikus elven működő otthoni szénsavasító készülék. A vékony kialakításának és a SodaStream Jet egyedülálló színvilágának köszönhetően szinte minden háztartásban megállja a helyét. Működtetése rendkívül egyszerű, helyezd be CO2 patront, töltsd fel megfelelő mennyiségű vízzel a BPA mentes palackot, csavard be az üveget és már nyomhatod is a gombot. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss buborékos vizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.
 

Könnyű, egygombos mechanikus működtetés

A SodaStream JET Antracit működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort se tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 80 liter szénsavas készíthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)
 

Stabil, biztonságos működtetés

A SodaStream JET készülékeket egy speciális műanyag talapzattal tervezték, és hasonló elven került kialakításra a szénsavasító palack is. Ennek köszönhető a használat közben tökéletes stabilitás.
 

SodaStream Patronok

A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 80 liter szénsavas készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.


Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól

Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!

Használati útmutató

1
Tekerd be a patront ...
Tekerd be a patront ...
2
Csavard be a palackot ...
Csavard be a palackot ...
3
Már élvezheted is ...
Már élvezheted is ...
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Blog