Üveg
Üveg
Élvezd a friss szénsavas vizet úgy, ahogy tetszik.
Az italom
Az italom
Készíts egészséges, ízletes italokat, és koktélokat.
Búcsú a műanyagtól
Búcsú a műanyagtól
Mondj búcsút a nehéz műanyag palackok cipelésének.

Spirit Black Pepsi MAX MegaPack

Szénsavasító Pepsi készlet
  • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
  • Limitált PEPSI Max kiadás
  • Akár 80 liter szénsavas víz készítése 1 patronnal
  • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
Színes:
A csomag tartalma:
  •  1x SodaStream Spirit Black szénsavasító készülék
  •  1x BPA mentes, nyomásálló műanyag palack
  •  1x Akár 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron
  •  1x PEPSI MAX szörp - 440 ml
  •  1x Szörp kóstoló 4 különböző ízben

Termék leírás

Sodastream x Pepsi

Mostantól otthon, kényelmesen, cipekedés nélkül is el tudod készíteni kedvenc üdítődet.  Akár egyetlen értintéssel pontosan olyan szénsavas üdítő készíthető, amilyet szeretnél és amikor szeretnéd!


SodaStream Spirit Black

A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem kell a palackokat csavaroznod a készülék használatához, csak egyszerűen be kell pattintani és már készíthető is friss szénsavas víz. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss buborékos vizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.


Könnyű, egygombos mechanikus működtetés

A SodaStream Spirit Black működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort se tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szénsavas vizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)
 

SodaStream Patronok

A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 80 liter szénsavas víz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.
 

Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól

Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!

Használati útmutató

1
Tekerd be a patront ...
Tekerd be a patront ...
2
Pattintsd be a palackot ...
Pattintsd be a palackot ...
3
Már élvezheted is ...
Már élvezheted is ...
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Blog