Alma 500ml

Szörp
 • Hamísithatattlan alma ízesítés
 • Egyszerűbb adagolás formatervezett kupaknak köszönhetően
 • Akár 12 liter üdítőital készítésre

Termék leírás

A vadon termő gyümölcsök ellenállhatatlan illata és íze a nyár elejétől a késő őszi napokig. A zamatos alma egyedi íze és kellemes keserűsége adja a koncentrátum eredeti ízét, amely lehetővé teszi, hogy nyáron a kerti padon ülve, télen pedig a meleg napokat felidézve egyaránt ideális szénsavas italt készíts. 


SodaStream szörpök

Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Ismerd meg a SodaStream széles szörp választékát!


Hogyan készítsd el az italt? 

A szörpöt mindig a kész pezsgő vízbe öntsd, sosem a szénsavasítási folyamat előtt! A szénsavasítás folyamatakor a szörp intenzív habzást idéz elő, amely az ital és szódagépet szennyezné be.  Döntsd meg a palackot az elkészített szénsavas vízzel, és lassan adagold a szörpöt. Zárd le az üveget, és óvatosan rázd össze. És kész!


Hígítás

A alma koncentrátumot 1:20 arányban ajánlott hígítani. A kupakban lévő mérőpohár segíteni fog. A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást, de természetesen saját ízlésed szerint adagolhatod. Egy 0,5 literes kiszerelésű szörpkoncentrátumból akár 12 liter készíthető. Íze csökkentett cukortartalmú, édesítőszerrel édesített, nem tartalmaz allergéneket. 


Egyéb információk

 • Származási ország: Izrael
 • Gyártó: SodaStream Industries Ltd., Atir Yeda, 1, PO Box 2289, 4464301 Kfar Saba Israel
 • Alkohol és allergén mentes.


Tárolás 

Száraz és hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Használat előtt rázd fel!

Összetevők

cukor, víz, almalé sűrítményből (23,45%), étkezési sav (almasav, citromsav), aroma, antioxidáns (aszkorbinsav), savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok), édesítőszerek (ciklaminsav, valamint Na- és Ca-sói, K-aceszulfám), színezék (ammónia-szulfát karamell), tartósítószer (kálium-szorbát).

Tápérték adatok

Tápérték adatok

 
Tápérték*: 100ml
Energia 64,3 kj / 15,4 kcal
Zsír 0 g
Ameéylből  telített zsírsavak  0 g
Szénhidrát 3.7 g
Amelyből cukor 3.7 g 
Fehérje 0 g
0.02 g
Koffein -

* Elkészített italhoz
Eltarthatóság: a koncentrátum csomagolásán feltüntetve
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Hogyan készítsd el kedvenc SodaStream szörpödet?

A  szörpöt fogyasztás előtt minden esetben hígítani kell!

 1. A legfontosabb alapelv, hogy mindig a már pezsgő vízbe öntsük a szörpöt. Ennek elmulasztása károsíthatja a a savasító készüléket és a palackot egyaránt.
 2. A szörp kupak egyben mérőpohárként is szolgál, az alsó vonal a 0,5 liter, a felső vonal az 1 liter üdítőhő elkészítésére vonatkozik.
 3. A megfelelő mennyiségű szörp kimérése után, csak döntsd meg a vizespalackot, amennyire csak lehetséges és elkezdheted szépen lassan önteni a szörpöt a palackba.
 4. Most, hogy a szörpöt beleöntötted a palackba, csak zárd le az üveget a kupakkal, és óvatosan rázogatva keverd el a szénsavas vízben a szörpöt.
 5. Máris kész a kedvenc üdítőd! Egészségedre!
Mérőpohár

Blog