Málna 500ml

Szörp
 • Pezsdítő málna ízesítés
 • Egyszerűbb adagolás formatervezett kupaknak köszönhetően
 • Akár 12 liter üdítőital készítésre
Javasolt fogyasztói ár
2990 Ft
598 Ft per 100 ml

Termék leírás

A fenséges málna illata és íze igazi nyári pillanatokat tud varázsolni. A Sodastream málna ízű szörpnek köszönhetően az év bármely szakaszában átélheted. Az előállított szénsavas vízhez adj hozzá egy kis málnaszörpöt és egy intenzív málnaízű, szénsavas italt kapsz. 

SodaStream szörpök

Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Ismerd meg a SodaStream széles szörp választékát!


Hogyan készítsd el az italt? 

A szörpöt mindig a kész pezsgő vízbe öntsd, sosem a szénsavasítási folyamat előtt! A szénsavasítás folyamatakor a szörp intenzív habzást idéz elő, amely az ital és szódagépet szennyezné be.  Döntsd meg a palackot az elkészített szénsavas vízzel, és lassan adagold a szörpöt. Zárd le az üveget, és óvatosan rázd össze. És kész!


Hígítás

A málnaszörp koncentrátumot 1:20 arányban ajánlott hígítani. A kupakban lévő mérőpohár segíteni fog. A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást, de természetesen saját ízlésed szerint adagolhatod. Egy 0,5 literes kiszerelésű szörpkoncentrátumból akár 12 liter készíthető. Íze csökkentett cukortartalmú, édesítőszerrel édesített, nem tartalmaz allergéneket. 


Egyéb információk

 • Származási ország: Izrael
 • Gyártó: SodaStream Industries Ltd., Atir Yeda, 1, PO Box 2289, 4464301 Kfar Saba Israel
 • Alkohol és allergén mentes.


Tárolás 

Száraz és hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Használat előtt rázd fel!

Összetevők

cukor, víz, étkezési sav (citromsav), aroma, málnalé sűrítmény (2,07%), színezék (bodzalé koncentrátum), édesítőszerek (ciklaminsav, valamint Na- és Ca-sói, aceszulfám K), savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok), tartósítószer (kálium-szorbát)

Tápérték adatok

Tápérték adatok

Tápérték*: 100ml
Energia 64,4 kj / 15,4 kcal
Zsír 0 g
Amelyből telített zsírsavak  0 g
Szénhidrát 3.7 g
Amelyből cukor 3.7 g 
Fehérje 0 g
0.02 g
Kofein -

* Elkészített italhoz
Eltarthatóság: a koncentrátum csomagolásán feltüntetve
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.

Hogyan készítsd el kedvenc SodaStream szörpödet?

A  szörpöt fogyasztás előtt minden esetben hígítani kell!

 1. A legfontosabb alapelv, hogy mindig a már pezsgő vízbe öntsük a szörpöt. Ennek elmulasztása károsíthatja a a savasító készüléket és a palackot egyaránt.
 2. A szörp kupak egyben mérőpohárként is szolgál, az alsó vonal a 0,5 liter, a felső vonal az 1 liter üdítőhő elkészítésére vonatkozik.
 3. A megfelelő mennyiségű szörp kimérése után, csak döntsd meg a vizespalackot, amennyire csak lehetséges és elkezdheted szépen lassan önteni a szörpöt a palackba.
 4. Most, hogy a szörpöt beleöntötted a palackba, csak zárd le az üveget a kupakkal, és óvatosan rázogatva keverd el a szénsavas vízben a szörpöt.
 5. Máris kész a kedvenc üdítőd! Egészségedre!
Mérőpohár

Blog