Art Black

Egyedi, modern dizájn
  • Modern és egyedi megjelenés
  • A szénsaverősség intenzitásának beállítása ergonomikus karral
  • BPA mentes FUSE 1L-es palack 
  • Quick Connect rendszer, a patron csavarozás nélküli gyors rögzítéséhez
  • Nincs szükség elektromos áramra a működtetéshez
  • Minden SodaStream műanyag palackkal kompatibilis
  • Méretek (MaxSzxMé): 43,1 x 16,9 x 24,5 cm
Szín:
Csomag tartalma:
  • 1x ART szénsavas víz készítő  
  • 1x FUSE 1 l-es palack
  • 1x CQC gyors csatlakozós CO2 patron élelmiszergázzal, akár 80 liter szénsavas víz készítéséhez

Termék leírás

A friss szénsavas víz készítésének művésze
 
Az egyik legstílusosabb szénsavasító készülékünk. Az ART egyedi, modern dizájnnal és ergonomikus karral rendelkezik, amely egy kis vintage eleganciát biztosít a terméknek. Az egyedülálló kar garantálja neked, hogy friss szénsavas vizet állíts elő, felszabadítva belső készségeket, ami lehetővé teszi számodra, hogy kiaknázd a kreativitásodat, és élvezd a friss pezsgő italok készítésének művészetét.
A tervezőink egy csúcs szénsavasító készüléket találtak ki, ami kényelmesen elfér minden konyhaszekrényen, a bárpulton vagy esetleg a kávéfőző mellett. A kompakt fényes fekete testet vékony ezüst sziluett hangsúlyozza ki, kiemelve a 21. század készülékeinek modern megjelenését. A jobb oldalon található mechanikus kar egyszerű, kézi működtetést tesz lehetővé áram vagy akkumulátor használata nélkül. A SodaStream ART Black tehát egy kis csodát hoz létre a közönséges vízből: egy friss, frissítő, finom italt.

Komplett csomagolás és egyszerű csere

A SodaStream csomagban találsz egy speciális, mosogatógépbe is tisztítható, 1 literes többször használható Fuse palackot, valamint egy új, Quick Connect rendszerű gázpatront. A gázpatron CO2 élelmiszer-gázt tartalmaz, egy kattintással behelyezhető a szénsavasító készülékbe, és akár 80 liter szénsavas víz készítésére is elegendő (a szénsav intenzitásától függően). A patroncsere intuitív és egyszerű az új QuickConnect szabadalomnak köszönhetően. Egyszerűen behelyezed a patront, lehajtod a fogantyút és kész. Nincs szükség többé csavarozásra.

Gyors, egyszerű, hatékony


A SodaStream ART Black szénsavasító készülékkel a pezsgő ital elkészítése hihetetlenül egyszerű.
Az egy literes FUSE palackba önts csapvizet a vonalig. A pattintózáras Snap-Lock rendszerrel egyszerűen helyezd be a palacktartóba. Utána csak húzd meg a kart és már indulhat is a szénsavasítás. Kedvenc italod így rövid időn belül elkészül. Ha esetleg hosszabb idő után használnád a BPA-mentes palackot akkor, csak mosd el a mosogatógépben, és ismét megbízhatóan fog szolgálni. A szénsavas víz elkészítése a SodaStream ART Black segítségével praktikus, gazdaságos és környezetbarát. *Kérjük ellenőrizd a szénsavasító palack lejárati dátumát!

Használati útmutató

1
Pattintsd be a patront
Pattintsd be a patront
2
Helyezd be a palackot
Helyezd be a palackot
3
Szénsavasíts
Szénsavasíts
4
Élvezd az elkészült italt
Élvezd az elkészült italt
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.
Komplett csomagolás és egyszerű csere

A SodaStream csomagban találsz egy speciális, mosogatógépbe is tisztítható, 1 literes többször használható Fuse palackot, valamint egy új, Quick Connect rendszerű gázpatront. A gázpatron CO2 élelmiszer-gázt tartalmaz, egy kattintással behelyezhető a szénsavasító készülékbe, és akár 80 liter szénsavas víz készítésére is elegendő (a szénsav intenzitásától függően). A patroncsere intuitív és egyszerű az új Quick Connect szabadalomnak köszönhetően. Egyszerűen behelyezed a patront, lehajtod a fogantyút és kész. Nincs szükség többé csavarozásra.
ART Black snadná výměna
Alakítsd át a közönséges csapvizet valami egyedivé

Tapasztald meg a buborékok varázsát a SodaStream ART Black segítségével saját otthonod kényelmében. Segítségével néhány másodperc alatt elkészítheted a Neked leginkább tetsző szénsavas vizet. A szénsav intenzitását saját magad szabályozhatod a készülék jobb oldalán található mechanikus karral. Választhatsz a gyenge, a közepes vagy erős szénsavasság közül. De ez még nem minden! Ízlésed függvényében friss gyümölccsel is gazdagíthatod az italodat.

Különböző SodaStream ízek közül is választhatsz, és elkészítheted az Italian Spritz, Mirinda, 7up vagy kedvenc Pepsi italod ízét. A SodaStream ART Black készülékkel, ami a legfontosabb: egészséges módon javíthatod a folyadékbeviteli ütemterved.
* Mindig csak a szénsavasítás után ízesíts!
ART Black kohoutková voda

Blog