DUO Black

Elegáns, modern megjelenés
  • Forradalmi technológia, mely lehetővé teszi üveg vagy műanyag palack használatát
  • Választható szénsav intenzitás - lágy, közepes és erős
  • Quick Connect rendszer, a patron csavarozás nélküli gyors rögzítéséhez
  • Nincs szükség elektromos áramra a működtetéshez
  • Kompatibilis műanyag FUSE és az üveg DUO palackokkal
  • Méretek (MaxSzxMé): 43,1 x 16,9 x 24,5 cm
Szín:
Csomag tartalma:
  • 1x DUO szénsavas víz készítő
  • 1x BPA-mentes újra felhasználható műanyag vizes palack mosogatógépben mosható
  • 1x 1 literes üvegkancsó, mosogatógépben is használható
  • 1x CQC gyors csatlakozós CO2 patron élelmiszergázzal, akár 80 liter szénsavas víz készítéséhez

Termék leírás

SodaStream DUO műanyag és üvegpalackokkal

A SodaStream DUO tökéletes egyensúlyt biztosít a stílus és a funkcionalitás között, így minden konyha elengedhetetlen kelléke. A mindennapos használatra szánt BPA-mentes palackokkal és az 1 literes üvegkancsóval is kompatibilis , így a DUO választási szabadságot ad számodra.

Mindkettőt kényelmes tisztíthatod mosogatógépben is. Készülékünkkel új dimenziót tapasztalhatsz meg a házi szénsavas víz elkészítésében. A SodaStream DUO elnyerte a rangos Red Dot díjat a kiváló tervezésért. Elegáns fekete színű kompakt testét egy fém csuklós palacktartó egészíti ki. Ez megkönnyíti az italok elkészítését. Ezenkívül nincs szükséged semmilyen tápellátásra, mivel áram vagy akkumulátor használata nélkül egyszerűen üzemeltethető.A csapvíz egyedülálló átalakulása kiváló szénsavas vízzé

A SodaStream DUO szénsavasító tetején elhelyezett gomb többszöri megnyomásával határozhatod meg a buborékok intenzitását. Néhány másodperc alatt enyhe, közepes vagy erősen pezsgő szénsavas vizet kapsz. A SodaStream DUO-val egyszer s mindenkorra véget vethetsz az üzletekből származó, nehéz PET-palackok szállításának, cipelésének és tárolásának. Amellett, hogy felfrissít, pénzt takarítasz meg és még a természetet is véded.Emeld magasabb szinte a házi limonádé készítését

A SodaStream DUO-val kényelmesen készíthetsz különféle szénsavas, ízesített és ízesítés nélküli frissítőket. Frissülj fel a Pepsi, a Mirinda, a 7up vagy a zöld tea eper ízeivel. Egy energiaital vagy az Italian Spritz divatos íze is elkápráztathat. Ha a házi készítésű szénsavas vízhez gyümölcsdarabokat és jeget teszel, kiváló, egészséges, házi limonádét kapsz.

Használati útmutató

Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.
Hogyan készítsd el kedvenc szénsavas italodat?

A SodaStream DUO szénsavas víz előállítására szolgáló készülékkel a pezsgő italok elkészítése egyszerű. Töltsd meg egy üvegkancsót vagy egy BPA-mentes műanyag palackot csapvízzel a jelzett vonalig. A következő lépés az eszköz tetején lévő zár elfordításával való feloldás, így a palacktartó automatikusan szétcsúsztatható. A kiválasztott palackot, legyen az műanyag vagy üveg, a dönthető fém tartóba kell helyezni, majd a kiindulási helyzetbe visszaállítani. Csúsztasd össze a tartót, majd válaszd ki a szénsav erősséget.

A tökéletesen pezsgő ital elkészült. Az üvegkancsónak és a műanyag újra felhasználható palacknak is van kupakja, mely mosogatógépben is tisztítható. Házi készítésű szénsavas vizet vihetsz magaddal kirándulásokra, munkába, edzőterembe. Röviden, bárhol, ahol csak eszedbe jut, mindig kéznél lehet egy igazán pezsgő ital.
DUO Black příprava nápoje
Szabadalmaztatott Quick Connect patroncsere rendszer

A SodaStream DUO készlet szinte mindent tartalmaz, ami a szénsavas víz azonnali elkészítéséhez szükséges. Találsz benne szénsavasító készüléket, egy üvegpalackot, egy literes BPA mentes palackot, mely mosogatógépben is könnyen elmosható, továbbá egy szabadalmaztatott Quick Connect rögzítési rendszerrel rendelkező, kiváló CO2 élelmiszer-gázzal töltött gázpatront is.

A gázpatron egy kattintással behelyezhető a szénsavasító készülékbe, és akár 80 liter szénsavas víz készítésére is elegendő (a szénsav intenzitásától függően). A patroncsere intuitív és egyszerű az új Quick Connect szabadalomnak köszönhetően. Egyszerűen behelyezed a patront, lehajtod a fogantyút és kész. Nincs szükség többé csavarozásra.
DUO Black QuickConnect

Blog