E-TERRA Black

Szénsavasító készülék
 • Modern megjelenés háttérvilágítással
 • Elektronikusan vezérelt szénsavasítás
 • Előre beállított szénsav-erősség - finom, közepes vagy erős
 • Egyszerű pattintható palack rögzítés
 • Quick Connect rendszer, a patron csavarozás nélküli gyors rögzítéséhez
 • Minden SodaStream műanyag palackkal kompatibilis
 • Méretek (MaxSzxMé): 42,8 x 13,5 x 19,5 cm
Szín:
Csomag tartalma:
 • 1x E-TERRA szénsavas víz készítő
 • 1x BPA-mentes újra felhasználható műanyag vizes palack mosogatógépben mosható
 • 1x Hálózati adapter
 • 1x CQC gyors csatlakozós CO2 patron élelmiszergázzal, akár 80 liter szénsavas víz készítéséhez

Termék leírás

A tökéletes szénsavas víz élménye egyetlen érintéssel

Az E-TERRA automata szénsavas vízkészítőnk innovációt, konzisztenciát és kivételesen finom szénsavas élményt kínál. Lapos, tapintható LED-gombjai, modern mintája és gyönyörű kék fénye kortárs dizájnt alkotnak. Az egyérintéses elektromos technológiának és a három előre beállított szénsavas fokozatnak köszönhetően a minden egyes alkalommal azonos szénsaverősséget élvezhetsz.
 
Tökéletes buborékok

Tapasztald meg a közönséges csapvíz egyedülálló átalakulását frissítő, kiváló szénsavas vízzé, és élvezd az egyedülálló háttérvilágítású látványt a szénsavasítási folyamat során. Szabadulj meg egyszer s mindenkorra attól, hogy nehéz palackokat cipelj az üzletekből, és kíméld meg a természetet a felesleges műanyagoktól. Három nem feltűnő, kéken világító gomb egy, két vagy három csepp szimbólummal különbözteti meg az E-Terra Black-et a többi SodaStream otthoni szénsavasító készüléktől termékcsaládtól. Ezek a gombok rejtik a három különböző előre beállított szénsaverősséget az enyhétől az erősig. Kiválasztod az egyiket, majd nézd végig, hogy a beépített elektronikának köszönhetően automatikusan elkészül a kért szénsaverősségű frissítőd. Az E-TERRA csak akkor fejezi be a folyamatot, ha a víz pontosan eléri a kiválasztott erősséget.

És hogyan működik mindez?

Nagyon egyszerűen – fogod a mellékelt könnyű, kompakt, BPA-mentes palackot, és a csapból a megjelölt vonal szintjéig megtöltöd ivóvízzel. Ezután egyszerűen csavarás nélkül helyezd be a dönthető SodaStream E-TERRA palacktartóba, és kezdődhet a buborékok hozzáadása. Minden művelet intuitív és egyszerű. A szénsavasítás után a palack praktikus kupakkal lezárható, így utazáshoz vagy akár a munkába is magaddal viheted, vagy hűtőszekrényben is tárolhatod. Ha kifogyott a szénsavas víz, akkor egyszerűen újra felhasználhatod az üveget. Előtte mosd el a mosogatógépben. *Mindig ellenőrizd a palack lejárati idejét!
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.
Végtelen lehetőségek az üdítőitalok elkészítésében
 
Azt mondják, ahány ember, annyi ízlése. A SodaStream E-TERRA Black segítségével biztosan nem korlátozódhatnak a lehetőségek csak szénsavas víz készítésére. Meríts ihletet, és válassz az ízek széles választékából. Nyári felfrissüléshez a Mojito vagy az Italian Spritz ízét ajánljuk. A klasszikus ízek között megtalálod a Pepsi, a Mirinda vagy a 7up ízeit. Biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, hiszen nem csak a felsorolt koncentrátumok közül lehet választani, hanem elkészítheted saját házi limonádédat is. Csak adj friss gyümölcsöt, jeget a szénsavas vízhez, és tökéletes alkoholmentes italt kapsz saját felfrissülésedre vagy a vendégeid számára. *Mindig csak szénsavasítás után ízesíts!
E-TERRA Black příprava nealko
Egyszerű patroncsere a Quick Connect szabadalom (CQC) révén

A megvásárolt SodaStream E-TERRA szénsavasítóval azonnal elkészítheted pezsgő italodat, hiszen a csomag szinte mindent tartalmaz amire szükséged lehet. A készüléken felül találsz a csomagban egy speciális, mosogatógépbe is tisztítható, 1 literes többször használható szénsavasító palackot, valamint egy új, Quick  Connect rendszerű gázpatront.

A szabadalmaztatott Quick Connect rendszer segítségével csavarozás nélkül egyszerűen behelyezheted a patront a készülékbe. Takaríts meg időt és pénzt, és kezdj el pezsgő italokat készíteni a SodaStream E-TERRA Black szénsavasító készítővel.

 
E-TERRA Black výměna bombičky

Blog