GAIA Black

Praktikus házi szénsavasító készülék
  • Egyszerű mégis lényegre törő
  • Szabályozható intenzitás - lágy, közepes, erős
  • Quick Connect rendszer, a patron csavarozás nélküli gyors rögzítéséhez
  • Nincs szükség elektromos áramra a működtetéshez
  • Minden SodaStream műanyag palackkal kompatibilis
  • Méretek (MaxSzxMé): 42,8 x 13,6 x 22 cm
Szín:
Csomag tartalma:
  • 1x GAIA szénsavas víz készítő
  • 1x BPA-mentes újra felhasználható műanyag vizes palack mosogatógépben mosható
  • 1x CQC gyors csatlakozós CO2 patron élelmiszergázzal, akár 80 liter szénsavas víz készítéséhez

Termék leírás

SodaStream GAIA szénsavasító készüléke az ideális ár/teljesítmény arányában
 
Az élet könnyebb és kényelmesebbé tétele érdekében a SodaStream folyamatosan új innovációkkal rukkol elő. Ezért jött létre az új SodaStream GAIA sorozat, amely egyszerűen és gyorsan segít egyedi szénsavas italok elkészítésében otthonodban. Ez a praktikus, megbízható, lenyűgöző dizájnú készülék elegáns fekete színének köszönhetően bármely modern konyhában megállja a helyét. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyedén elhelyezheted a pulton, a bárpultra vagy az asztalra, ahol mindig készen áll egy frissítő buborékos víz elkészítésére. Dúsítsd fel a klasszikus csapvizet szórakoztató buborékokkal, egyszerűen nyomd meg a készülék tetején található ergonomikus gombot. A SodaStream GAIA Black szénsavasító készüléket nem kell elektromos hálózatra csatlakoztatni, vagy működtetésére más áramforrást használni.

Praktikus és gyors módja a házi buborékos víz elkészítésének
 
A szénsavas víz elkészítése a SodaStream GAIA Black készülékkel olyan egyszerű, hogy a háztartás szinte minden tagja meg tudja csinálni. Önts csapvizet a nyomásálló, BPA-mentes, ökológiai műanyag palackba a jelzett vonalig. Csavard be az üveget a gépbe az óramutató járásával ellentétesen, és kész. A szénsaverősséget ízlés szerint a gép tetején lévő kar többszöri megnyomásával tudod szabályozni. Az így elkészített ital azonnal fogyasztható is. Az üres palackot mosogatógépben is elmoshatod és újra felhasználhatod. Mivel a palack kupakkal rendelkezik, nem csak otthon élvezheted a friss szénsavas vizet, hanem kényelmesen magaddal viheted munkába, sportoláshoz vagy bárhová, ahová a csak szeretnéd. *Mindig ellenőrizd a palack lejárati idejét!

Kiváló SodaStream ízek minden igénynek megfelelően
 
Hagyd magad meglepni, és válasz a SodaStream italkoncentrátumok nagy választékából. Így a pezsgő italod minden alkalommal más lehet. Készíthetsz remek Pepsi, Mirinda, 7up italokat, de a málna, a tonik, egy élénkítő energiaital vagy egy frissítő Mojito is pillanatok alatt elkészül. Ha gyümölcsdarabokat dobsz a szénsavas vízbe jégkockákkal, akkor egyedi, buborékos házi limonádét is készítesz. *Mindig csak szénsavasítás után ízesíts!
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.
Felelőséggel a bolygóért és a pénztárcáért

A SodaStream márka gazdaságilag és ökológiailag nem csak az ügyfelekre, hanem az egész bolygóra gondol. A SodaStream GAIA Black készítő használatával, akárcsak a márka korábbi termékeinél, jelentősen csökkentheted a természetet terhelő műanyag palackok fogyasztását. Szabadulj meg a nehéz palackok folytonos cipekedésétől. Az elkészített pezsgő limonádék és szénasavas vizek mindig frissek lesznek, és így biztosan megszabadulsz a felesleges műanyag hulladéktól.
GAIA Zodpovědně k planetě
Quick Connect szabadalom a CO2 patron egyszerű cseréjéhez

A SodaStream GAIA Black készlet szinte mindent tartalmaz, ami a szénsavas víz azonnali elkészítéséhez szükséges. Találsz benne szénsavasító készüléket, egy literes BPA mentes palackot, mely mosogatógépben is könnyen elmosható, továbbá egy szabadalmaztatott Quick Connect rögzítési rendszerrel rendelkező, kiváló CO2 élelmiszer-gázzal töltött gázpatront is.

A gázpatron egy kattintással behelyezhető a szénsavasító készülékbe, és akár 80 liter szénsavas víz készítésére is elegendő (a szénsav intenzitásától függően). A patroncsere intuitív és egyszerű az új Quick Connect szabadalomnak köszönhetően. Egyszerűen behelyezed a patront, lehajtod a fogantyút és kész. Nincs szükség többé csavarozásra.
GAIA QuickConnect

Blog