TERRA Black

Szénsavasító készülék
 • Modern és egyedi megjelenés
 • Ízlés szerint állítható szénsaverősség
 • FUSE 1L-es palack
 • Mosogatógépben mosható palack
 • Quick Connect rendszer, a patron csavarozás nélküli gyors rögzítéséhez
 • Nincs szükség elektromos áramra a működtetéshez
 • Minden műanyag SodaStream palackkal kompatibilis
 • Méretek (MaxSzxMé): 42,8 x 13,5 x 19,5 cm
Szín:
Csomag tartalma:
 •   1x TERRA szénsavas víz készítő
 •   1x FUSE 1 l-es palack 
 •   1x CQC gyorscsatlakozós CO2 patron élelmiszergázzal, akár 80 liter szénsavas víz készítéséhez

Termék leírás

Modern és stílusos készülék konyhádba

A SodaStreamnél mindig azon dolgozunk, hogy a lehető legnagyobb felhasználói kényelmet biztosítsuk. Ezért jött létre az új, továbbfejlesztett SodaStream TERRA szénsavasító család. A TERRA a kényelemről és a könnyed stílusról szól. Letisztult fekete dizájnját, a matt és fényes felületi textúrákat ötvözve ismerheted meg. Ergonomikus szénsavasító gombjával, az egyszerű és tetszetős kialakításával, a TERRA olyan színes, csillogó élményt teremt, amely szinte minden stílushoz könnyedén passzol.

Szénsavas víz készítése egyszerűen

Vágysz egy frissítő szénsavas vízre? Nincs is ennél egyszerűbb. Fogod a mellékelt könnyű, kompakt, BPA-mentes palackot, és a csapból a megjelölt vonal szintjéig megtöltöd ivóvízzel. Ezután egyszerűen csavarás nélkül helyezd be a dönthető SodaStream TERRA Black palacktartóba, és kezdődhet a buborékok hozzáadása. Minden művelet intuitív és egyszerű.

A szénsavasítás után a palack praktikus kupakkal lezárható, így utazáshoz vagy akár a munkába is magaddal viheted, vagy hűtőszekrényben is tárolhatod. Ha kifogyott a szénsavas víz, akkor egyszerűen újra felhasználhatod az üveget. Előtte mosd el a mosogatógépben. *Mindig ellenőrizd a palack lejárati idejét!

Jobb neked és a bolygónak is

A SodaStreamnél a Te egészségedre és bolygónk egészségére is egyaránt gondolunk. Ezért az általad készített szénsavas víz mindig friss lesz, és mindig tisztában leszel vele, hogy mit iszol. Ellentétben a vásárolt palackozott vizekkel, amiket akár több hónapon át is tárolhatnak az üzletekben, különböző körülmények között.

A SodaStream TERRA Black szénsavasító használatával, jelentősen csökkented a műanyag palackok használatát. Az ergonomikus gomb megnyomásával meghatározhatod a buborékok mennyiségét és ezáltal a víz szénsavasságának intenzitását. A lenyomások számától függően lágy, közepes vagy erős pezsgő vizet készíthetsz.

Használati útmutató

1
Pattintsd be a patront
Pattintsd be a patront
2
Töltsd fel a palackot a vonalig
Töltsd fel a palackot a vonalig
3
Szénsavasíts
Szénsavasíts
4
Élvezd az elkészült italt
Élvezd az elkészült italt
Kiskereskedelmi partnereink örömmel cserélik ki az üres CO2 patronodat.
Egyszerű patroncsere a Quick Connect szabadalom (CQC) révén

A SodaStream TERRA szénsavasítóval azonnal elkészítheted pezsgő italodat, hiszen a csomag szinte mindent tartalmaz amire szükséged lehet. A készüléken felül találsz a csomagban egy speciális, mosogatógépbe is tisztítható, 1 literes többször használható szénsavasító palackot, valamint egy új, Quick  Connect rendszerű gázpatront.

A szabadalmaztatott Quick Connect rendszer segítségével csavarozás nélkül egyszerűen behelyezheted a patront a készülékbe. Takaríts meg időt és pénzt, és kezdj el pezsgő italokat készíteni a SodaStream TERRA Black szénsavasító készítővel.
TERRA Black výměna bombičky
Végtelen lehetőségek az üdítőitalok elkészítésében

Azt mondják, ahány ember, annyi ízlése. A SodaStream TERRA Black segítségével biztosan nem korlátozódhatnak a lehetőségek csak szénsavas víz készítésére. Meríts ihletet, és válassz az ízek széles választékából. Nyári felfrissüléshez a Mojito vagy az Italian Spritz ízét ajánljuk. A klasszikus ízek között megtalálod a Pepsi, a Mirinda vagy a 7up ízeit. Biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, hiszen nem csak a felsorolt koncentrátumok közül lehet választani, hanem elkészítheted saját házi limonádédat is. Csak adj friss gyümölcsöt, jeget a szénsavas vízhez, és tökéletes alkoholmentes italt kapsz saját felfrissülésedre vagy a vendégeid számára. *Mindig csak szénsavasítás után ízesíts!
TERRA Black příprava nealko nápojů

Blog