Elérhetőségeink

Kérdéseid vannak a termékekkel kapcsolatban? Lépj velünk kapcsolatba:

  • telefonon:   +36 23 330 830 (H-P: 8.30-17.00 h)

DEDIKÁLT ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS SODASTREAM CSEREPONTOK :


FELELŐSSÉGVÁLLALÁS PATRONCSERE ESETÉN

Ezúton szeretnénk felhívni minden SodaStream készüléket használó kedves vásárlónkat, hogy előfordulhat olyan helyzet, amikor az üres SodaStream patron cseréjekor nem eredeti teli SodaStream patront kap a boltban, hanem egy másik gyártó által forgalmazott patront.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy kizárólag az általunk forgalmazott SodaStream patronokért vállalunk felelősséget – a más forgalmazótól beszerzett, nem eredeti patronokért, és az ezek által okozott károkért nem. A dedikált SodaStream cserepontok listája mindig elérhető a sodastream.hu weboldalon cserepontok listája itt.

SodaStream

HOGYAN ISMERED FEL AZ EREDETILEG TÖLTÖTT SODASTREAM PATRONT?

Minden patronnak van egy szavatossági ideje illetve egy élettartama. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot.

Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei:

  • SodaStream logóval ellátott etikett a patronon
  • SodaStream logóval ellátott zöld védőfólia a szelepen

A SodaStream senki másnak nem adott engedélyt vagy jogot az általa gyártott patronok töltésére, illetve azok használatára más készülékekben, mint a SodaStream szódakészítő berendezéseiben.